Regulament Forum

In jos

Regulament Forum

Mesaj  Nexx la data de Lun Aug 24, 2009 5:13 pm

PARTEA I : REGULI DE JOC

Pt jucatorii care “gresesc” in mod repetat pedepsele de mai jos pot fi modificate in functie de severitatea actiunilor.

Obiectivele tero :
- Obiectivul principal: Teroristii au obligatia de a pune BOMBA la unul din locurile destinate.
- Daca bomba este jos atunci teroristii au obligatia de a o ridica. In aceasta situatie ESTE INTERZIS CAMPINGUL!
- In cazul in care bomba a fost pusa teroristii au obligatia de a proteja zona in care se afla.

Obiectivele CT:
- Rushul CT este permis!
- CT-erii au obligatia de a dezamorsa BOMBA in cazul in care a fost amorsata.
- In caz de inferioritate numerica ultimul CT daca are HP mai mic de 50 are dreptul sa isi pastreze echipamentul.

In cazul in care un jucator nu isi indeplineste obiectivele primeste slay runda urmatoare si este avertizat.
Urcarea pe texturi case sau ziduri este interzisa! La fel ca si folosirea oricarui aspect al jocului in alt mod decat cel pentru care a fost creat!

PARTEA II : PREVEDERI GENERALE
Art.1

a) Adminii au obligatia de a se ingriji de buna functionare a server-ului si prioritara este urmarirea jucatorilor suspectati de CHEAT-URI. Adminii care continua sa joace in loc sa se ocupe de acest aspect si care ignora plangerile jucatorilor cu privire la "codati" se va considera actiune efectuata in detrimentul server-ului si se va sanctiona corespunzator.
b) Accesele sunt personale iar utilizarea acestora de catre alte persoane indiferent de motiv va atrage de la sine pierderea accesului.
c) Folosirea comenzilor "admin_say", "admin_tsay" si "admin_csay" in mod repetat (mai mult de 3 ori consecutiv) este interzisa si va atrage sanctionarea celui in cauza.
d) Discutiile intre admini (cu privire la administrarea server-ului) se vor purta doar cu "admin_chat" sau "admin_psay". Orice injuratura sau atingere a integritatii morale a altor persoane de catre admini va atrage raspunderea celui in culpa. Orice discutie intre admini cu admin_say tsay care nu aduce o buna prioritate a jocului si doar strica imaginea serverului va fi sanctionata. Deasemenea, comanda admin_chat si admin_psay nu va permite folosirea unui limbaj indecent.
e) Folosirea comenzii "admin_ssay" este strict interzisa.
f) Nu se vor face locuri pe server la cererea jucatorilor sau pentru cunostinte/prieteni apropiati (fiecare kick trebuie justificat vezi: PARTEA I ).
g) Reclamele si link-urile externe nu sunt permise fara acordul ownerilor.
h) Pentru adminii/sloturile suspectati de cheat-uri se va actiona EXCLUSIV prin avertizarea unui owner.
i) Adminii si sloturile au obligatia de a se inregistra pe acest forum.
j) Adminii cu acces la rcon au dreptul sa scoata imunitatea in cazul in care un acces cu imunitate este afk pentru cel putin 3 runde. In cazul acesta va folosi comanda admin_execclient nume retry. ORICE ALTA COMANDA FOLOSITA ASUPRA ACCESELOR CU IMUNITATE CAND ESTE SCOASA ESTE PEDEPSITA CU RIDICAREA ACCESULUI!
Art.2

a) Nick-ul sa aibe maxim 17 caractere si minim 3. ATENTIE: SE CONSIDERA CARACTER SI SPATIU(" ").
b) Nick-ul sa contina maxim 2 semne gen: !@#$%^&*()-=_+><?,.":{}[]|/. (totodata este posibil sa nu se salveze xp folosind aceste semne)
c) Nick-ul sa fie decent.
d) Schimbarea NICK-ului pe server este interzisa. Se va penaliza cu ban 1000. Exceptie sunt situatiile in care jucatorul este suspectat de cheaturi.
e) Nick-uri interzise:
- nick-uri care contin doar ~ si/sau ` vor primi ban 100 de la conectare, altfel vor primi admin_name.
- nick-urile Llama (altul decat cel obtinut in urma admin_llama), NotALlama si Alt_nume, precum si orice variante ale acestora ( (1)Alt_nume ) se vor schimba in maxim 3 runde. Prima pedeapsa este kick. Daca continua ban 1000.
Art.3

a) Schimbarea hartii se va face doar de comun acord cu adminii prezenti pe server iar comanda efectiva va fi executata de adminul cu cel mai mare acces. Exceptia o constituie situatia cand toti adminii au acelasi level si in acest caz oricare dintre ei poate sa se ocupe de acest lucru dar doar printr-o intelegere prealabila.
b) Schimbarea harti curente inainte expirarii timpului normal de joc (35 de minute) se va efectua numai de comun acord cu adminii prezenti pe server si numai in situatia in care in acel moment sunt mai putin de 14 jucatori pe server, iar adminul care are cel mai mare acces este direct raspunzator de acest aspect.
c) Procedura pentru situatia prezentata la lit. b) este urmatoarea: admin_vsay (ex: admin_vsay SCHIMBAM HARTA ? sau admin_vsay BYCASTOR vs. DUST2), admin_vote_map (ex: admin_vote_map awp_india) si se va schimba harta in ceva mai "fun" (ex: awp_india, de_dust2, awp_bycastor, fy_dust, mini_dust2, etc.).
d) Repetarea unei harti la un ciclu mai mic de 4 harti este strict interzisa (asa ca intrebati ce harti au fost inainte de a va decide).
e) La un interval de 3 harti se va pune si o harta "fun" ( awp in special ), nu mai devreme de 3 harti si nu mai tarziu de 4 harti. Este interzisa repetarea abuziva a hartilor "fun" ( gen awp ).
f) Se va lua in considerare si parerea jucatorilor prin sistemul de vot ( in cazul in care acestia cer in mod explicit o anumita harta ).
g) Pe harta awp_bycastor este interzisa folosirea armelor sau he-urilor din casa, pe awp_dust, awp_map etc. se da restrict_all mai putin usp, eagle si armura, pe restul hartilor se da restrict la shield.
Art.4

a) Este permis un singur restart dupa cel automat al server-ului. Adminul cel mai mare are obligatia de a da restart in primele 5 secunde dupa prima runda,(nu mai devreme nu mai tarziu) nici un alt admin nu are voie sa dea restart intre timp. Exceptia o constituie situatia cand toti adminii au acelasi level si in acest caz oricare dintre ei poate sa se ocupe de acest lucru dar doar printr-o intelegere prealabila.
b) Daca in primele 30 de secunde din prima runda adminul cel mai mare in grad nu a dat restart atunci obligatia revine urmatorului in rang.
c) In cadrul restart-ului se vor da obligatoriu 3 rr consecutive : "admin_restartround 1", "admin_restartround 3" si "admin_restartround 5 LIVE".
d) Este interzisa folosirea de cfg-uri care ar putea da rr automat (deci este exclusa scuza cu cfg-ul).
Art.5

a) Banul permanent se da folosind comanda admin_banip. in cazul in care respectivul nu a fost banat se va folosi comanda admin_ban nume si se face nota cand se posteaza banul. (exemplu: admin_showip arata Kacaye 86.120.240.37. admin_ban 87.239.160.37. pentru ca nu a iesit de pe server abea atunci se va folosi admin_ban Kacaye). ATENTIE: ORICE BAN PERMANENT SE POSTEAZA INDIFERENT DE CAUZA!
b) Adminii sunt rugati sa puna demoul pe Forumu serverului iar cei care nu au acces la Forum trebuie sa dea demoul mai departe persoanelor care au acces si sa posteze obligatoriu in rubrica de banuri permanente numele, ip-ul si data la care a fost dat banul. Termenul limita de postare a banurilor si a demourilor (sau pozelor) este de 3 ore, exceptie facand situatiile de forta majora (adica cele care nu depind de actiunile adminilor. cum ar fi: pierderea conexiunii la internet).
c) Sanctiunile pentru abaterile prevazute cu BAN sunt urmatoarele:
- Folosirea de CHEAT-uri se va pedepsi cu BAN PERMANENT insotit OBLIGATORIU de DEMO si IP-ul celui in culpa.
- Injurii de orice fel aduse acceselor cu imunitate LOGATE : BAN pe 4000 de minute.
- Lag constant ( > 100 ) insotit de reconectare dupa kick: BAN pe 5 minute.
- In cazul abaterilor sanctionate cu llama daca cel in cauza da retry si repeta greseala : BAN pe 30 minute.
- Nerespectarea atentionarii cu privire la nick urmata de reschimbarea acestuia ( intr-un nick necorespunzator ) dupa schimbarea fortata de catre admin (prin admin_execclient, admin_name ) : BAN pe 30 minute.
- Pentru reclama la alte servere de CS/ domenii de net : BAN + fisier txt pe Forum
d) Banurile pot fi scoase NUMAI DE OWNERI, este STRICT interzisa folosirea comenzilor "admin_unban" sau "admin_rcon removeip".
e) Banurile permanente pot fi date fara demo cu o SINGURA exceptie : daca numele si IP-ul jucatorului corespund cu cele din lista de banuri permanente. (daca difera IP-ul la clasa doar, se va face exceptie si se va bana respectivul, urmand ca IP-ul banat sa fie postat alaturi de cel anterior).
f) Demo-urile trebuiesc facute cu meticuloziate si mare atentie. Suspectul trebuie urmarit mai mult timp (3-4 runde) pana se va lua decizia corecta.


SANCTIUNEA DE GRAD 1: RIDICAREA ACCESULUI se aplica pentru abaterile de la:
Art.1 lit.b),d),g),h),j), Art.3 lit.g), Art.5 lit.d),e) prevazute de regulamentul in vigoare.

SANCTIUNEA DE GRAD 2: PENALTY URMAT DE SCADEREA ACCESULUI CU 2 LEVELE se aplica pentru abaterile de la:
Art.1 lit.a),e), Art.3 lit.a),b),c), Art.4 lit.a), Art.5 lit.a),b) prevazute de regulamentul in vigoare.

SANCTIUNEA DE GRAD 3: SCADEREA ACCESULUI CU 1 LEVEL SI AVERTIZARE se aplica pentru abaterile de la:
Art.1 lit.c),f), Art.2 lit.a),b),c), Art.3 lit.d),e), Art.4 lit.b),c),d), Art.5 lit.c),f) prevazute de regulamentul in vigoare.

In eventualitatea in care invinuitii au acces slot, se va purcede la stergerea acestuia.


ACESTE REGULI POT FI SCHIMBATE DE ADMINISTRATOR IN FUNCTIE DE CEEA CE DOREStE ACESTA.
DACA ACESTE REGULI INTRA IN CONFLICT CU MENTALITATEA VOASTRA, VA RUGAM JUCATI PE ALTE SERVERE SI POSTATI PE ALTE FORUMURI !
ADMINISTRATORII AU ULTIMUL CUVANT IN CEEA CE PRIVESTE REGULAMENTU
avatar
Nexx

Mesaje : 13
Data de înscriere : 24/08/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum